Hoppa till innehåll

Vi söker pigga, alerta och sjövana, för jobb som båttvätts-maskinist under sommar och höst.

Vi söker dig som älskar båtar och maskiner, som gillar att ge god service och socialisera med människor samt vara utomhus i både regn, rusk och solsken. 😊

Som maskinist på båtbottentvätten tar du emot båtar och deras ägare. Du gör rent båtbotten upp till vattenlinjen med maskinens borstar och högtrycksspruta. Du får även sälja och kontrollera tvättbiljetter samt hjälpa till med att sköta maskinen.

Båtägarna som kommer är ofta glada och positiva, de är ju ute i sina älskade båtar/ögonstenar. De som kommer för första gången kan vara lite nyfikna på hur rent det kan bli och om det är något som kan gå sönder när botten tvättas. Det är bland annat därför viktigt att du kan göra båtägaren både lugn och trygg med att lämna båten i dina händer under tvättprocessen.


Du blir en del av det havsmiljöarbete som Marina läroverket engagerat sig i sedan 2011, för att minska användningen av giftiga båtbottenfärger. Du kommer få frågor om maskinen, bottenfärger, och hur man ska sköta sin båt när man inte längre bottenmålar. Du kan vara lugn, vi ger dig den utbildning du behöver, men du bör vara van vid att hantera båtar upp till 10-15 meters längd.


Vi behöver dig från slutet av juni till en bit in i november. Vi behöver 2-3 personer som kan dela på jobbet.


Vi håller öppet såväl vardagar, kvällar som helger. Från skolstart på hösten har vi huvudsakligen öppet eftermiddagar, kvällar och helger.


Intresserad?
Skicka ansökan/personligt brev och CV till odd.klofsten@marinalaroverket.se
Har du frågor, hör av dig till mig.

Välkommen!
Odd Klofsten
070 225 72 43

Ladda ner arbetsbeskrivning här….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *